No trip to the Auvergne would be complete without experiencing the gastronomy of the region and discovering locally grown food. Mountain farming has forged the identity of the Cantal with the emblematic Cantal and Salers PDO’s cheeses (Protected Designation of Origin).
Restaurant le Caldaguès
Chaudes-Aigues
Restaurant
L’Oppidum
Saint-Flour
Restaurant
Café du Progrès
Pierrefort
Restaurant
Auberge du château d’Alleuze
Alleuze
Restaurant
Hôtel-Restaurant de la Poste
Saint-Martin-sous-Vigouroux
Logis de France Restaurant de terroir
Hotel-Restaurant
Restaurant Le Panoramic
Pierrefort
Restaurant
Restaurant de l’Ancien Grand Séminaire
Saint-Flour
Restaurant
Le Gallia
Saint-Flour
Restaurant
O’Bistrot Saint-Jacques
Saint-Flour
Restaurant
Restaurant – Brasserie Coin d’Aubrac
Chaudes-Aigues
Restaurant
Le Bistrot de la Fontaine
Chaudes-Aigues
Restaurant
Restaurant le Belvédère de Mallet
Fridefont
Restaurant
Buron de la Combe de la Saure
Brezons
Restaurant
L’Espace Gourmand
Saint-Flour
Restaurant
La Maison du Cantal
Ruynes-en-Margeride
Restaurant
Buron de Prat de Bouc
Prat-de-Bouc
Restaurant
Restaurant L’Escale
Val d'Arcomie
Restaurant
Folie des Sens
Saint-Flour
Restaurant
Le Relais de la Poste
Neuvéglise-sur-Truyère
Hotel-Restaurant
Restaurant “La Femme du Barbu”
Vieillespesse
Restaurant